Optimaal genieten van je zwangerschap

Bij Mimi baby Kalmthout maken we er onze prioriteit van u zo veel mogelijk te laten genieten van de periode tijdens en na de zwangerschap. 

We stellen alles in zijn werk om u volledig stressloos voor te bereiden op de komst van dat kleintje. We begeleiden jullie doorheen het enorme aanbod babyartikelen, stellen samen met u de geboortelijst op, verzorgen het geboortekaartje, de doopsuiker,… Alles volledig op maat van uw wensen en uw budget.

All-in geboorteservice

We bieden een all-in geboorteservice. 

Dit wil zeggen dat u bij ons terecht kunt voor de geboortelijst, de geboortekaartjes, doopsuiker, decoratie, meubelen, losse geboorte geschenken,… Je vind bij ons alles onder 1 dak. 

Daarom is het belangrijk om even de tijd te nemen om samen aan tafel te zitten en alles uitgebreid te bespreken. 

Maak hier uw afspraak.

Babykamer Mimi Baby Kalmthout

Een beetje bij shoppen van thuis uit…

De geboortelijst staat online en jullie kunnen als ouders inloggen met jullie eigen account of wachtwoord. Eens je bent ingelogd kan je ons volledige aanbod bekijken per thema of per merk met alle foto's en uitleg. Elk artikel kan met 1 drukknop worden bijgevoegd aan je lijst. Tot de afsluiting van de lijst kan je steeds bijbestellen. 

Maak de geboortelijst persoonlijk door foto's en tekstjes toe te voegen. Elke schenker krijgt de kans om een persoonlijk bedankkaartje per mail na aankoop van zijn cadeautje. Leuk toch?

Er is geen aankoopverplichting* en bovendien we geven steeds mooie acties.

 

* niet geldig op seizoenskledij uit de winkel, gepersonaliseerde stuks en stuks die specifiek voor de klant werden besteld bvb. kinderwagen, kamermeubelen, enz. 

beetje bij shoppen van thuis uit

Je baby is geboren…

Eenmaal de baby geboren is, is alles reeds aanwezig. 

Je hoeft dus niet meer om de meest essentiële dingen te komen, deze werden reeds voor de geboorte bij jullie thuis geleverd. Zo kunt u extra genieten van jullie kleine wondertje. 

Jullie geboortelijst staat online. Elk geschenk op de lijst is voorzien van een foto en een uitleg. Mensen kunnen nu heel gemakkelijk een cadeau kiezen. Elke schenker kan een persoonlijke boodschap nalaten. Dit kan men doen tot twee maanden na de geboorte of tot na de babyborrel.

Als ouder kan je ook steeds het verloop van de lijst meevolgen.

Newborn baby

Geen geboortelijst? Andere mogelijkheden op maat

Niet iedereen wenst een geboortelijst te leggen en daar hebben wij alle begrip voor.

Wens je gewoon alles zelf te bestellen en geleverd te krijgen wanneer je dat wenst?  Wij leveren en installeren gratis thuis en geven advies en productinformatie. Normaal gezien gelden onze normale acties, maar persoonlijke offertes kunnen steeds worden aangevraagd bij grote bestellingen. 

Mocht je hierover vragen hebben, contacteer ons. 

Geboortelijst aanleggen

Stel uw vraag